Dag 26
Blijf op de hoogte en volg Jeroen, Lilly, Fleur en Roos
13 Augustus 2017 | India, Angamāli
Lilly is er vroeg uit. Ze is al bezig met de was. Jeroen komt er later uit. Ze ontbijten bij Benny en Jincy, terwijl de kinderen bij Tomy en Lissy eten. Omdat Tomy en Lissy vandaag een trouwerij hebben, gaan we de lunch bij Benny genieten. Tegen 11:00 gaan we met de kinderen daar naar toe. Tomy gaat echter niet naar de trouwerij omdat hij met zijn winkel verder moet. Het zit nu in de afrondende fase. Jeroen is benieuwd en pakt de scooter om in Angamaly te kijken. In de winkel is de elektricien, schilder en loodgieter bezig. Als Jeroen het in moet schatten is dat niet nog maar een dagje werken, zoals Tomy voorspiegelt. We zullen het zien. Omdat veel winkels op zondag open zijn, vraagt Jeroen aan Tomy of er ergens Carroms-borden te koop zijn. Dat is het geval en op de Junction bij CeeJay Stationery zouden ze iets moeten hebben. Inderdaad, daar hebben ze diverse borden en Jeroen zoekt er een uit en koopt wat stenen en een Striker en gaat op pad. Ohja, hij was met de scooter. Hoe gaat dat dan mee. Heel gewoon, voor de benen op de scooter, beetje tegenwind en heel veel bekijks komt hij uiteindelijk heelhuids bij Benny aan. Als de kinderen(Fleur , Roos, Naina en Beyon) zien wat Jeroen gekocht heeft zijn ze helemaal door het dolle. Heel de middag wordt er Carroms gespeeld.
’s Avonds gaan we weer naar Tomy voor het avondeten. Eerst krijgen de kinderen te eten en gaan ze naar bed. Daarna kunnen wij in alle rust eten! Tomy brengt ons dan met de auto naar Benny, waar we weer even praten om dan weer te laat in bed te liggen.